Etiket Sonuçları: ilkokul

May

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün 23 Nisan Etkinlikleri kapsamından okulumuzun 2/A sınıfı öğrencileri,öğretmenimiz Adem GÜN eşliğinde Zonguldak Maden Müzesini ziyaret ederek Zonguldak şehrinin simgesi olan maden ocaklarının nasıl olduğunu öğrendiler.Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104.yılını Üzülmezspor Sahasında büyük bir coşkuyla kutladı.Velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşen programda halk oyunları ekibimiz,sınıf öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz yaptıkları etkinliklerle adeta göz doldurdular.Programın sonunda yapılan Rüzgar Gülü etkinliğimiz ile stat adeta coşku seline dönüştü.Emeği geçen başta okul müdürümüz Sn Emrullah DELİACI olmak üzere sınıf öğretmenlerimize,halk oyunları ekibimize,yardımcı personel ekibimize,okul aile birliğimize ve öğrencilerimizi bu mutlu bayram günüde yalnız bırakmayan değerli velilerimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

3/B Sınıfı öğrencilerimiz, sınıf öğretmenimiz Dilek SEZER eşliğinide 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma temalı bir sinevizyon gösterisi düzenlediler.

Ock

Zonguldak İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Cezmi YALINKILIÇ,4/A ve 4/B sınıfı öğrencilerimizin Jandarma personelinin yeni yılını kutlamak için yazdıkları tebrik kartlarına karşılık olarak okulumuzu ve öğrencilerimizi ziyaret ettiler.

Ock

Gençlik merkezinden okulumuza gelen üniversite öğrencileri, okulumuz 3/B sınıfı öğrencileri ile atıklardan sanatsal etkinlikler gerçekleştirdiler.Öğrencilerimiz keyifli dakikalar geçirdi.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Bakanlığımızın başlattığı, okullarda gerçekleştirilecek söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlayan, "Sözlük Özgürlüktür" sloganıyla yürütülen Dilimizin Zenginlikleri Projesi okulumuzda,öğretmenlerimizden Ayşen KOPARAN ve Selver TÜRK öncülüğünde tüm öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte gerçekleştiriliyor.

Ara

4 Aralık Madenciler Gününü kutlamak için okulumuz 2/A sınıfı Öğretmenimiz  Adem GÜN ve 2/A sınıfı öğrencilerimiz madencileri anlatan pano hazırladılar.Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, tüm madencilerimizin 4 Aralık Msadenciler Gününü kutlarız.

Ara

3/B sınıfı öğrencilerimiz, sınıf öğretmenimiz Dilek SEZER in tasarımıyla Hacivat ve Karagöz ü sınıflarına getirerek eğlenceli zaman geçirdiler.

Ara

Okulumuz 3/C sınıfı öğrencileri,el becerilerindeki yetenklerini yaptıkları KUKLALAR ile sergilediler.Yaptıkları kuklalar ile eğlenceli dakikalar geçirdiler.

Ara

İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Zonguldak Merkez Muhtarları İşbirliği İle Düzenlenen "ÇOCUK GÖZÜYLE ZONGULDAK" Temalı Resim Yarışmasının Ödül Töreni Gerçekleştirildi.Yarışmada Dereceye Giren Okulumuz 2/B  Sınıfı Öğrencilerinden Eylül İkra PORT,Zeynep GÜNAYDIN,Sıla SAKA Ödüllerini Teslim Aldılar.Öğrencilerimizi ve 2/B Sınıfı Öğretmenimiz Emrah AKKAŞ'ı Tebrik Ederiz.

Kas

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85.yıl dönümünde saygı ve özlemle anıyoruz.

Kas

Okulumuz Cumhuriyetin 100.yılını Üzülmez Stadında yaptığı etkinliklerle coşku içinnde kutladı.Yapılan törenin ardından 100. Yıl Cumhuriyet Uçurtma Şenliği düzenlendi.Velilerimizin de katılımıyla unutulmaz anlar yaşandı.Cumhuriyetimizin 100.yılı kutlu olsun.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında okulumuz personeli ve öğrencilerinin katılımıyla okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Öğrencilerden habersiz olarak öğretmen ve öğrencilerin olası deprem ve doğal afetlere karşı hazırlıklı olunabilmesi amacıyla ilk etapta alarm verilerek, “çök, kapan, tutun “pozisyonu alındı. Bina tahliye edildi.Tatbikat sonrasında okulumuz öğretmenlerinden Hatice ERİM bilgilendirme konuşması yaparak ülkemizdeki deprem gerççeğinin unutulmaması gerektiğini vurguladı.

Eyl

4/B Sınıfı Öğrencilerimiz, sınıf öğretmenimiz Selver TÜRK eşliğinde KAYAÇLAR konusunu görsel olarak zenginleştirip somutlaştırarak öğrendiler.

Eyl

3/B ve 3/C sınıfı öğrencilerimiz,sınıf öğretmenlerimiz Dilek SEZER ve Yeliz ULUDAĞ eşliğinde Dünyamızın katmanlarını renklendirip somutlaştırarak öğrendiler.

Eyl

4/A Sınıfı öğrencilerimiz, Öğretmenimiz Ayşen KOPARAN eşliğinde taşların üzerine görseller yaparak Kayaçlar konusunu eğlenceli hale getirdiler.

Eyl

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn Osman BOZKAN,okulumuza gelerek hem öğretmenlerimizle sohbette bulundular hem de 2023/2024 Eğitim Öğretim Döneminin uyum haftasına başlayan 1.sınıf öğrencilerimizi ziyaret ettiler.Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.