Etiket Sonuçları: ziyaret

May

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün 23 Nisan Etkinlikleri kapsamından okulumuzun 2/A sınıfı öğrencileri,öğretmenimiz Adem GÜN eşliğinde Zonguldak Maden Müzesini ziyaret ederek Zonguldak şehrinin simgesi olan maden ocaklarının nasıl olduğunu öğrendiler.Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

Zonguldak İl Emniyet Müdür Yardımcısı Sn. Selçuk Yılmaz ve Emniyet Müdürlüğü Personelleri okulumuzu ziyaret ederek,4.sınıflarımızla keyifli dakikalar geçirdiler.Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Zonguldak İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Cezmi YALINKILIÇ,4/A ve 4/B sınıfı öğrencilerimizin Jandarma personelinin yeni yılını kutlamak için yazdıkları tebrik kartlarına karşılık olarak okulumuzu ve öğrencilerimizi ziyaret ettiler.

Eyl

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn Osman BOZKAN,okulumuza gelerek hem öğretmenlerimizle sohbette bulundular hem de 2023/2024 Eğitim Öğretim Döneminin uyum haftasına başlayan 1.sınıf öğrencilerimizi ziyaret ettiler.Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.