Mrt

Okuıl Öncesi Öğrencilerimiz, Okuıl Öncesi Öğretmenimiz Burcu ÖZKAN eşliğinde 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü etkinliği düzenledi.

Mrt

3/B Sınıfı öğrencilerimiz, sınıf öğretmenimiz Dilek SEZER eşliğinide 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma temalı bir sinevizyon gösterisi düzenlediler.

Mrt

Zonguldak İl Emniyet Müdür Yardımcısı Sn. Selçuk Yılmaz ve Emniyet Müdürlüğü Personelleri okulumuzu ziyaret ederek,4.sınıflarımızla keyifli dakikalar geçirdiler.Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Okul öncesi Öğretmenimiz Burcu ÖZKAN, Dilimiizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Kardan Adam Hiç Üşür mü? kitabını veli katılımıyla okuyarak bilinmeyen kelimelerle ilgili çalışmalar yaptılar.Ardından Çoraptan Kardan Adam etkinliği yapılarak velilerimiz ve öğrencilerimiiz keyifli dakikalar geçirdiler.

Ock

Zonguldak İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Cezmi YALINKILIÇ,4/A ve 4/B sınıfı öğrencilerimizin Jandarma personelinin yeni yılını kutlamak için yazdıkları tebrik kartlarına karşılık olarak okulumuzu ve öğrencilerimizi ziyaret ettiler.

Ock

Gençlik merkezinden okulumuza gelen üniversite öğrencileri, okulumuz 3/B sınıfı öğrencileri ile atıklardan sanatsal etkinlikler gerçekleştirdiler.Öğrencilerimiz keyifli dakikalar geçirdi.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Bakanlığımızın başlattığı, okullarda gerçekleştirilecek söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlayan, "Sözlük Özgürlüktür" sloganıyla yürütülen Dilimizin Zenginlikleri Projesi okulumuzda,öğretmenlerimizden Ayşen KOPARAN ve Selver TÜRK öncülüğünde tüm öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte gerçekleştiriliyor.

Ara

Okulumuz 3 /C sınıfı öğrencilerimiz,Zonguldak Gençlik Merkezi gönüllü öğrencileri ile birlikte Eko okullar projesi kapsamında geri dönüşüm etkinliğini  gerçekleştirdiler. Emeği   geçenlere teşekkür ederiz.

Ara

4 Aralık Madenciler Gününü kutlamak için okulumuz 2/A sınıfı Öğretmenimiz  Adem GÜN ve 2/A sınıfı öğrencilerimiz madencileri anlatan pano hazırladılar.Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, tüm madencilerimizin 4 Aralık Msadenciler Gününü kutlarız.

Ara

3/B sınıfı öğrencilerimiz, sınıf öğretmenimiz Dilek SEZER in tasarımıyla Hacivat ve Karagöz ü sınıflarına getirerek eğlenceli zaman geçirdiler.

Ara

Okulumuz 3/C sınıfı öğrencileri,el becerilerindeki yetenklerini yaptıkları KUKLALAR ile sergilediler.Yaptıkları kuklalar ile eğlenceli dakikalar geçirdiler.

Ara

İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Zonguldak Merkez Muhtarları İşbirliği İle Düzenlenen "ÇOCUK GÖZÜYLE ZONGULDAK" Temalı Resim Yarışmasının Ödül Töreni Gerçekleştirildi.Yarışmada Dereceye Giren Okulumuz 2/B  Sınıfı Öğrencilerinden Eylül İkra PORT,Zeynep GÜNAYDIN,Sıla SAKA Ödüllerini Teslim Aldılar.Öğrencilerimizi ve 2/B Sınıfı Öğretmenimiz Emrah AKKAŞ'ı Tebrik Ederiz.

Kas

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85.yıl dönümünde saygı ve özlemle anıyoruz.

Kas

Kızılay Haftası sebebiyle okulumuz anasınıfı öğrencilerini ziyaret eden Kızılay gençleri,öğrencilerimize hem Kızılay hakkında bilgi verip hem eğlenceli vakit geçirdiler.

Kas

Okulumuz Cumhuriyetin 100.yılını Üzülmez Stadında yaptığı etkinliklerle coşku içinnde kutladı.Yapılan törenin ardından 100. Yıl Cumhuriyet Uçurtma Şenliği düzenlendi.Velilerimizin de katılımıyla unutulmaz anlar yaşandı.Cumhuriyetimizin 100.yılı kutlu olsun.