Kas

Okulumuz Cumhuriyetin 100.yılını Üzülmez Stadında yaptığı etkinliklerle coşku içinnde kutladı.Yapılan törenin ardından 100. Yıl Cumhuriyet Uçurtma Şenliği düzenlendi.Velilerimizin de katılımıyla unutulmaz anlar yaşandı.Cumhuriyetimizin 100.yılı kutlu olsun.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında okulumuz personeli ve öğrencilerinin katılımıyla okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Öğrencilerden habersiz olarak öğretmen ve öğrencilerin olası deprem ve doğal afetlere karşı hazırlıklı olunabilmesi amacıyla ilk etapta alarm verilerek, “çök, kapan, tutun “pozisyonu alındı. Bina tahliye edildi.Tatbikat sonrasında okulumuz öğretmenlerinden Hatice ERİM bilgilendirme konuşması yaparak ülkemizdeki deprem gerççeğinin unutulmaması gerektiğini vurguladı.

Ekm

4/A ve 4/B öğrencilerimiz Fosiller konusunu,öğretimin en etkili yollarından biri olan yaparak ve yaşayarak öğrendiler.

Ekm

3/B ve 3/C Öğrencilerimiz magmanın içindeki lavların yanardağ ile nasıl yeryüzüne çıktığını yapılan deneyle öğrendiler.

Eyl

4/B Sınıfı Öğrencilerimiz, sınıf öğretmenimiz Selver TÜRK eşliğinde KAYAÇLAR konusunu görsel olarak zenginleştirip somutlaştırarak öğrendiler.

Eyl

3/B ve 3/C sınıfı öğrencilerimiz,sınıf öğretmenlerimiz Dilek SEZER ve Yeliz ULUDAĞ eşliğinde Dünyamızın katmanlarını renklendirip somutlaştırarak öğrendiler.

Eyl

4/A Sınıfı öğrencilerimiz, Öğretmenimiz Ayşen KOPARAN eşliğinde taşların üzerine görseller yaparak Kayaçlar konusunu eğlenceli hale getirdiler.

Eyl

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn Osman BOZKAN,okulumuza gelerek hem öğretmenlerimizle sohbette bulundular hem de 2023/2024 Eğitim Öğretim Döneminin uyum haftasına başlayan 1.sınıf öğrencilerimizi ziyaret ettiler.Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.